Direktor Fonda zdravstva Crne Gore dr Vuk Kadić sa svojm saradnicima posjetio je Opštu bolnicu Bijelo Polje i sastao se menadžmentom ustanove na čelju sa dr Kenanom Erovićem.

Memorandum o izgradnji danas su potpisali direktor Bolnice Kenan Erović, Veljo Čađenović državni sekretar u Ministarstvu zdravlja, predstavnik Hemiiasa Jasmin Crnovršanin i ispred humanitarnog Fonda Hilal, Enis ef. Burdžović.

Sa zadovoljstvom obavještavamo naše građane da se u našoj ustanovi po prvi put uradila operacija na žučnim vodovima zbog zastojne žutice i posledično po život opasnih komplikacija obstruktivnog ikterusa, čime se pacijentu R.N. omogućilo da dobije adekvatno i komforno liječenje u našoj bolnici a bez potrebe slanja na hirurgiju KCCG.

Poštovani sugrađani, sa zadovoljstvom vas obavještavamo da smo u prethodna dva dana imali priliku da po prvi put u našoj ustanovi uradimo operacije iz oblasti urologije laparoskopskim putem kao i neke iz domena opšte hirurgije koje su se do sada radile klasičnim, otvorenim pristupom.

Go to top