You are currently viewing Donacija Manastira Ostrog i Crkvene opštine Bijelo Polje

Donacija Manastira Ostrog i Crkvene opštine Bijelo Polje

Za pacijente 400 ćebadi
Bijelo Polje,-Za pacijente Opšte bolnice juče je stigla pomoć u vidu 400 ćebadi, u organizaciji Crkvene opštine Bijelo Polje, od strane Manastira Ostrog. Prema riječima protojereja-stavrofora Darka Pejića, Crkvena opština u dijelu svojih aktivnosti pomaganja i želje da se dopre do svakog parohijana i vjernika, u saradnji sa Mansatirom Ostrog obezbijedila je pomoć. -Inače Ostrog stalno širom Crne Gore brine o svom narodu, i tako crkva ispunjava svoju osnovnu ulofu -brigu o narodu. Tako smo i ove godine pomogli Opštoj bolnici, pacijentima i bolesnicima, donacijom u ćebadima, što je neohodno u ovom slučaju.
U ime Opšte bolnice donatorima i predstavnicima crkvene opštine Bijelo Polje zahvalio se PR bolnice Milan Veličković, ističući da je svaka pomoć prijeko potrebna i da doprinosi stvaranju boljih uslova za pacijente.
-Prije svega smo zahvalni Crkvenoj opštini Bijelo Polje i manastiru Ostrog na dobijenoj donaciji, i ovo je samo nastavak dugogodišnje saradnje sa vjerskim zajednicama u Crnoj Gori. One su na pravi način prepoznale da za potrebe Bolnice daju pomoć i pomognu pacijentima, uz nadu da će se ovaj trend nastaviti i u narednom periodu, kazao je Veličković.

Komentariši